Training

Training

 Hallo tennissers!  

De tijd vliegt voorbij en we hebben veel regen gezien. Nu de zon vaker komt, en het toch droger wordt komt het voorjaar dichterbij. Dit betekent ook dat het zomerseizoen weer voor de deur staat.

De eerste training zal zijn op donderdag 4 april. Er staan weer 12 leuke trainingen op het programma die we voor de zomervakantie af kunnen werken. In dit bericht tegelijk ook de mogelijkheid om je ook al voor het najaar op te geven. Dus weet je nu al zeker dat je ook in het najaar wilt trainen? Geef dat direct aan en je plekje is zeker. Deze trainingen starten op 12 september. Ook dit blok zal bestaan uit 12 trainingen.  

Natuurlijk probeer ik weer alles te doen om het iedereen naar de zin te maken. Helaas lukt dit niet in alle gevallen. Maar geef je wensen weer door en ik ga starten met de puzzel. Je kunt je opgeven via de groepsapp waar je al in zit en anders mag het via
[email protected].

De kosten voor de 12 lessen zijn €115,- voor senioren en €95,- voor junioren. Zowel voorjaar als najaar. Let goed op dat je lid dient te zijn van de vereniging en dat deze kosten los van het lidmaatschap staan. Ik hoop weer op gezellige en volle groepen dit jaar op de tennisbaan.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om deze kenbaar te maken. Dus tot snel en let op: VOL = VOL.

Groetjes en tot snel!

Sybren van Bethlehem
[email protected]