Welkom

Welkom bij tennisvereniging De Greensetters in Sint Nicolaasga!

Ons prachtige tenniscomplex, gelegen aan de rand van het dorp Sint Nicolaasga, bestaat uit vier gravelbanen, één smashcourt baan (winterhard), een oefenkooi en een moderne kantine. Onze tennisvereniging heeft zo’n 120 leden, zowel jeugd- als seniorleden. De tennisvereniging deelt deze prachtige locatie samen met schaatsclub STD en IJslcub Donia onder de naam It Skarlân. 


Tennisseizoen
Vanwege de warme winters wordt het tennisseizoen steeds langer waardoor er ook meer activiteiten zijn, zoals toernooien en najaarstraining. Omdat de banen langer geopend zijn kun je ook recreatief langer door blijven tennissen.

Toernooien
In de agenda zijn alle toernooien van dit seizoen terug te vinden. Een aantal weken voor elk toernooi start de inschrijving. Houd dan de e-mail in de gaten en ook de inschrijfformulieren in de hal van de tenniskantine.

Training
Onze tennisvereniging biedt zowel voorjaars- als najaarstraining. De training vindt plaats op donderdag van 15.00 – 21.00 uur. Elke training duurt 50 minuten. Voor meer informatie over de training kun je contact opnemen via [email protected]

Competitie
Elk jaar is ook de competitie weer erg in trek bij de leden van onze vereniging. Lijkt het jou ook leuk om competitie te spelen? Dan kun je je met je team (minimaal 4 personen) aanmelden bij onze Verenigingscompetitieleider (VCL) Annie Zijlstra via [email protected]. Ook met vragen over het spelen van competitie kun je terecht bij Annie.